Yourdocs levert financiële professionals voor de invulling van interim posities. Dit zijn onze eigen professionals en/of medewerkers uit ons betrouwbare netwerk van samenwerkende zelfstandige interims of andere gespecialiseerde intermediairs.

Door deze combinatie creëren wij een gevarieerd team dat uit zowel junior, medior als senior medewerkers bestaat. Allen gespecialiseerd binnen het vakgebied finance. Door deze mix van kennis en ervaring onderscheiden wij twee soorten klantvragen; capaciteit- en kennisvraagstukken.

1. Behoefte aan (extra) capaciteit:

Voor het wegwerken van bijvoorbeeld administratieve achterstanden, vervanging tijdens ziekte of vakantieperiode en voor de inzet op kleinere projectrollen, zetten wij onze junior medewerkers in. Dit zijn onze jongere medewerkers die in opleiding zijn of recent hun opleiding hebben afgerond en steeds meer relevante werkervaring in de praktijk opdoen. Zij kunnen de extra handen leveren die u nodig heeft voor de uitvoering van de minder complexe werkzaamheden.

2. Behoefte aan kennis:

Voor de complexere opdrachten, zoals de ontwikkeling of inrichting van systemen en/of processen én grotere projectrollen, zetten wij onze senior medewerkers in. Dit zijn medewerkers met de gewenste afgeronde opleidingen, ruime werkervaring en representatieve referenties. Zij kunnen onder andere op leidinggevende- en adviserende posities worden ingezet.

Wie zijn onze opdrachtgevers

.